Takkunuttu

Nimi: Takkunuttu

Aihe: Tietokirja

Koko: A4 - 100 sivua

Kirjoittanut: © Jonna Jowi Sihvonen

Julkaistu: 2020

Esipuhe

takkunuttukansi.png

Tervetuloa lukemaan kattavaa, tietoa pursuavaa sekä ihastuttavaa joka takkupään opasta tuon kauniin hiustyylin saloihin.

 

Kirja löydät kampausmallit nopeisiin, siisteihin sekä räväköihin takkukampauksiin. Tyylit sointuu bileisiin, juhliin sekä illanistujaisiin. Nämä käyvät kaikin puolin arkeen koulunpenkille, kauppareissulle ja kahville kaverin kanssa. Osa kampauksista on passeleita myös hääjuhliin, valmistujaisiin sekä muihin vähän "edustavampiin" paikkoihin. Nauti takuistasi kaikin voimin ja leiki niiden kanssa. Ota nämä tukka-reseptit kokeiluun ja jatka niitä vielä lisää omien tempauksisiesi kanssa!

Oma tyylini on aina ollut hyvin yksinkertaistettu, tarkoittaen sitä että en halua viettää useita tunteja yhden kampauksen takia istuen peilin edessä. Tykkään kyllä muunnella lookkiani mielialan ja yleisen fiiliksen mukaan - mutta tehden sen myös helposti. Nämä lookit ovat arkisia ja vaativat tasan arkisia menetelmiä, eli maksimissaan ponnareita. Et halua joka päivä näyttää samalta töissä? Pientä vaihtelua instagram kuviin? Kaikki nämä löydät täältä.

Kampaus-osuuden jälkeen löydät kattavaa tietoa syväpuhdistus resepteistä, tarinoita eri takuista, niiden värjäyksestä sekä lopulta koko homman avaamisesta! Tämä on elämänkaari takkujesi kanssa ja kutsun sinut mukaan nauttimaan matkasta.

nuttu39.jpg

julkaistu

Kahden vuoden kirjoitusraivon jälkeen - kirja on myynnissä!

Tämä kirja on ensimmäinen laatuaan Suomen markkinoilla - saat yksien kansien välissä takkukampauksia, värjäysohjeet, syväpuhdistusohjeet, avaamisohjeet, haastatteluita sekä tietoa takkutaitajista. Uskomaton lähes satasivuinen A4-kokoinen tietopankki nyt ulkona.

Kirja on takkumatkasi kaari alusta - loppuun asti.

Kirja on saatavilla myös kirjakauppoihin tukusta, sekä kirjastoissa.

IMG_20201218_141719.jpg
IMG_20201218_142126.jpg

postimaksut

Kirja tulee kirjattuna kirjeenä hintaan: 6,00€

 

Aikaisemman kirjani kanssa postikulut ovat olleen 3,00€ kpl, mutta viimeksi posti hukkasi usean paketin ja koska kyseessä on tällöin kirje-lähetys (ilman läh.tunnusta) ei niitä koskaan saatu takaisin. Nytkin siis, saat pakettisi kirjeenä tuolla 3,00€ postimaksulla - Mutta tällöin paketti on omalla vastuulla. En pysty korvaamaan kaikkia kirjoja mitä posti hukkaa. 

Suosittelen siis 6,00€ maksavaa helposti S-pakettia. Tällöin paketilla on lähetystunnus joten posti ei voi sitä hukata & jos hukkaa se on heidän vastuullaan. Hintaa tulee muutama euro enemmän, mutta ainakain kirja tulee perille.

 

Jos ostat useamman kuin yhden kirja, tilaus tulee automaattisesti postikuluilla - helposti-paketti S tai M.

Voit myös tilata kirjasi suoraan Etsyn kautta, laittamalla mulle viestiä tai sähköpostia. 

Mallit

Haluan antaa erityiskiitokset kaikille jotka tekivät minulle haastatteluita, kertoivat osaamisestaan tai antoi kuviaan käyttööni tätä kirjaa varten. Takkumallit todella täydensi tämän kirjan - koska en todellakaan halunnut sen olevan täynnä vain omaa pärstääni =D Kauniita ihania ihmisiä joiden kanssa oli ilo tehdä töitä!

Kiitos siis Tatja @tattie, Jessica @kylanmahti, Henna, Aleksandra @aleksandrajasmin, sekä Aku. (Järjestys) Oma instagramini on @jowibarina

Kiitokset menee myös kirjan takana tapahtuneeseen duuniin, eli koko projektin aloittamisesta sekä kannen & studiokuvien ottamisesta kiitokset Mimosa Harjulle @mimosa.harju

Kiitokset myös Miralle taiton tekemisestä @itsmipe sekä painotalo Book Coverille jälleen laadukkaasta painosta.

jälleenmyynti

Kirjan sivulta 75 eteenpäin voit lukea takkutaitureista! Meillä on kirjassa kolme eri taituria esiteltynä ja heillä kaikilla on Takkunuttu kirja jälleenmyynnissä heidän toimipaikoissaan. Voit siis ostaa oman kappaleen kirjaa myös heidän kauttaan.

 

Ensimmäisenä esittelyssä on takkutaituri Kylänmahti joka toimii Marras Dreadsin tiloissa.

@marrasdreads marrasdreads.com

Toisena Marcela Helsingius jonka löydät somesta nimellä @takkunoita

Sekä kolmas tekijämme on JuliaMirjam kenet löydät Darkside Inkin tiloista Seinäjoelta!

@tmijuliamirjam @darksideink_

Muita liikkeitä

Laitapuoti - Galleria Rajatila

Galleria Rajatilan yhteydessä toimivasta Laitapuodista löytyy laaja valikoima oma- ja pienkustanteisia julkaisuja runoista sarjakuviin. Monipuolinen kattaus elää tarjonnan ja sesonkien mukaan, ja monista teoksista on toteutettu vain pieniä painoseriä.

 

Puoti on siis oiva paikka käväistä galleriavierailun yhteydessä, tai vaikkapa kun etsinnässä on ainutlaatuinen lahja ystävälle.

Hämeenpuisto 10, 33210 TAMPERE

Eläinklinikka Hakametsä

Asiakastiloissa on luettavissa Takkunuttu sekä Seitsemän päivän satukirja. Sisällä myös ohjeet oman kappaleen tilaamiseen.

IMG_20201218_141952.jpg

Jos haluat takkuponnarin ostoksesi yhteydessä, voit ostaa kirjan sekä Tie Your Dreads takkuponnarin yhteishintaan 33,00€ Etsyn kautta. Säästät hieman, mutta saat molemmat tuotteet kerralla!

Jos kiinnostuit Tydistä, voit senkin ostaa Etsyni kautta.

Tie Your Dreads takkuponnareita saa kahdessa mallissa (snakes & lahnas) sekä kolmessa eri kokoluokassa (S, M, L). Värit on myös valittavissa tilauksesta tai voit valita valmiista kappaleista. Pituus on sama kaikissa, eli noin 43cm.

Kirjassa kerrotaan kolme eri värjäystapaa takkujen kanssa, minulla on Youtubessa video tästä hennavärillä värjäämisestä ja sen voit katsoa tästä.

Blogistani löydät myös takku-aiheisen kirjoituksen:

4 Hyvää ja huonoa puolta takuista

Kirjan esittelyvideo

Jotkut haluavat nähdä etukäteen miltä kirja näyttää sisältä - kuin kirjakaupassakin selaisit teosta ennen ostoa. Tässä on Takkunuttu kirjan selailu esiteltynä kameralle, joten jos haluat tietää etukäteen mitä se sisältää, katso video. Jos et halua spoilaantua älä katso videota =D