Tervetuloa!

Tervetuloa Candy Candy sarjan ainoalle suomenkieliselle fanisivulle.

Candy Candy on Kyōko Mizukin ja Yumiko Igarashin luoma manga-sarja, jonka ilmestyminen alkoi vuonna 1975.
Sarjan pohjalta on 70-luvulla tehty myös TV-anime ja myöhemmin elokuva, joka ei perustu ollenkaan mangoihin, vaan siihen on keksitty ihan uusi juoni.
Sarjaa on tehty 105 jakson verran, 20min per jakso. Näitä on myyty dvd-paketteina, mutta niihin ei löydy suomenkielisiä tekstejä.

Sarjaa on julkaistu myös suomeksi dubattuna VHS-kaseteilla 80- ja 90-luvuilla, kymmenen kasetin verran, (yksi kasetti sisältää kaksi jaksoa) ja toisin kuin takakansissa lukee että Candy etsii sarjan aikana omia vanhempiaan, ei ole totta.

Sarjan aikana Candy ei kertaakaan etsi vanhempiaan, vaan enemmänkin seikkailuja, romantiikkaa, sekä ystäviä. Hän kyllä miettii että olisi kiva, jos olisi vanhemmat, mutta ei sen enempää.

Täältä löydät kaikkien päähenkilöiden, sekä sivuhenkilöiden wiki-sivut. Eli kuvia, sekä heidän elämäntarinansa.

 

Myöskin, Candyn elämän kolmesta suuresta rakkaudesta, sekä ystävyydestä Annien kanssa on omat sivut. Löydät ne kohdasta ''Rakkaus''!

 

Sekä tietenkin Candyn aarteet. Eli kaikkia tärkeitä tavaroita, mitä Candylle ''kertyy'' sarjan aikana.

Tämä oli ensimmäinen syy aloittaa nämä sivut, koska Candy Candy sarjalle ei pahemmin ole sivutuotteita. Ainakaa näitä kyseessä olevia! Käy tutustumassa.

 

Muita hauskoja sekä mielenkiintoisia asioita löytyy myös, kuten videoita, blogia, mietteitä, salaisuuksia, jne. Pysy mukana, niin et jää mistään pois!

 

Muita paikkoja missä pysyt mukana uutisissa ja tuotteitta on alla näkyvät facebook sivut Candy Candy FIN sekä CC-Kauppa

 

Myöskin voit tulla mukaan keskusteluun Candy Candy Fans / Fanit ryhmässä, painamalla tästä.