eb0e7fc2-91b9-45db-a222-3d3578457197.jpg

Tuotteeni jowisfreelifella

 

Jowisfreelife.blogspot.com

Omassa käsityö-yrityksessäni yksi päätavoitteistani on tehdä hyvää, minkä vuoksi teen makrametöitä, joiden summassa on kiinteä lahjoituskohde eri hyväntekeväisyyksiin. Tällä hetkellä lahjoituskohteina on Animalia, Sey, PESU, Kissojen Katastrofi yhdistys sekä Maukula Rylle. Myös muutama ei-eläinaiheinen kohde löytyy. Makrametöitä tulee säännöllisen epäsäännöllisesti myyntiin mutta jotkut tuotteet ovat jatkuvasti tarjolla. 

Jotta voin työskennellä eläintenhoitajana, on heidä asema turvattava.

IMG_20201009_135814.jpg

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

eläinoikeus postikortit

Neljä erilaista eläintenoikeuksista puhuvaa postikorttia. He siirtyvät uuteen osoitteeseen yksin tai erikseen, voit siis poimia oman lempparisi tai ostaa koko setin säästämällä muutaman sentin. 

 

Itselleni näin eläintenhoitajana on aina eläimet olleet lähellä sydäntä ja olen aina lapsenaki lukenut perheemme kissankin yhdeksi perheenjäseneksi. Eläimet ovat viisaita, persoonallisia ja upeita viattomia otuksia jotka ovat osa yhteiskuntaamme ja luontoamme. Olemme samanvertaisia keskenämme, vaikka ihmisten tapa elää tällä yhteisellä pallolla onkin ollut enemmän tuhoava ja dominoiva - kuin harmoninen. Mutta onneksi voimme myös muuttaa asioita sen sijaan että vain toimimme sokeasti samalla tavalla kuin joskus vuosien alussa. 

Olen lahjoittanut kolmea näistä korteista Eläinsuojelukeskus Tuulispäälle. Voit ostaa kortteja heiltä, tai jopa saada arvontojen yhteydessä tälläisen taideteoksen. Lue lisää Tuulispään toiminnasta täältä: Eläinsuojelukeskus Tuulispää

Tulen aina panostamaan töissäni arvoihini. Jowisfreelife on kuitenkin minun vapaa elämäni missä isossa osassa on ekologisuus sekä ihmisten ja eläinten arvot. Olen super innoissani näistä korteista koska niissä pystyin yhdistämään maalausintoni arvojeni kanssa. Tämä on ensimmäinen muttei toki viimeinen korttisarja mitä aion tehdä. 

Hinta: 1,5€ / kpl 5,0€ / 4 kpl 12,0€ / 10 kpl

Watercolor Brush 11
kas2.jpeg

#Saveus kangaskassit

 

🌏#SaveUs kangaskassit ovat nyt täällä! Tämän sarjan aiheena on eläimet ketkä ovat uhanalaisia tai vaaraantuneita ja täten vaarassa hävitä kokoaan. Syinä on usein salametsästys, tilan puute sekä ilmastonmuutos. Kasseilla levitetään tietoa heistä jotka eivät voi uhastaan itse puhua. Kaksipuoleisen kassin toisella puolen on yksi #SaveUs eläin käsinmaalattuna ja uniikkina teoksena, kun taas toiselta puolen läydät tuon infoläjäyksen eläimen tilanteesta. Jokainen työ on käsinmaalattu ja siten on myös odotettavissa erilaisuuksia kassien välillä. 

 

🌈 Jokaisesta kangaskassista lahjoitetaan järjestölle 5 euroa. Lahjoituskohde on kassikohtainen.

Kultapanda & Mursu kassien lahjoituskohteena on WWF. 

Saiga antiloopin kassista menee lahjoitus Saiga Conservation Alliance:lle.

Ahma kassista menee lahjoitus Suomen luonnonsuojeluliitolle, uhanalaisille lajeille (liito-orava, ahma, hömötiainen)

Jokainen kassi on uniikki käsityö, joten huomioithan että tilaamasi tuote saattaa näyttää hyvinkin erilaiselta kuin kuvien maalaukset. Kaikissa on sama esitetty teksti ja sivuilla maaliläiskät. Mutta esim eläimen ilme ja koko riippuu vähän päivästä. Kuitenkin keskellä edustaa tuo valioeläin.

 

Voit myös ehdottaa omaa valitsemaasi #SaveUs sarjaan kuuluvaa eläintä kassiin ja saada näin alennuksen. Kun tilaat tietyllä uhanalaisella eläimellä, näin lisäät sen samalla valikoimaan!

Valittavissa olevat eläimet: Kultapanda, Mursu, Saiga-antilooppi, Ahma
Hinta: 25,00€ per kassi

Ahma
press to zoom
Ahman teksti
press to zoom
Mursu
press to zoom
Mursun teksti
press to zoom
Kultapanda
press to zoom
Kultapandan teksti
press to zoom
Saiga
press to zoom
Saigan teksti
press to zoom
1/1

Etsy- kauppa